ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΚΕ

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Οικονομική Θεσσαλονίκης ΙΚΕ έφερε νέα δεδομένα λειτουργίας, σκέψης και οργάνωσης στον κλάδο των υπηρεσιών από το 1993 που ιδρύθηκε. Το ασίγαστο πάθος των ανθρώπων που την αποτελούν και η επιθυμία τους για επιτυχία δίνουν στην εταιρεία συνεχώς δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες πάνω στις οποίες χτίζονται ισχυρά θεμέλια ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Η Οικονομική Θεσσαλονίκης ΙΚΕ δίνοντας το δικό της στίγμα στην σύγχρονη πραγματικότητα εντοπίζοντας τα κενά του παρελθόντος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βαδίζει μαζί με τους πελάτες της στην επιτυχία.

Η Οικονομική Θεσσαλονίκης ΙΚΕ προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις εποχής απευθύνετε προς τις επιχειρήσεις παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσο το δυνατός φιλικότερες τιμές, με υπευθυνότητα, ανάληψη ευθύνης, συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση προκειμένου να κατευθύνουμε τις επιχειρήσεις σε ασφαλείς δρόμους και στο παρόν αλλά και πολύ περισσότερο στο μέλλον. Παράλληλα απευθύνετε στους συναδέλφους λογιστάς φοροτεχνικούς προκειμένου μέσα από τις συνέργειες να καθίστανται δυνατές οικονομίες κλίμακας ικανές να αναπροσαρμόζουν τις τιμές προς όφελος των επιχειρήσεων, αλλά και να εξυπηρετείται στο έπακρον η στελέχωση των τμημάτων από ικανούς και δυναμικούς συνεργάτες.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Κάθε πελάτης απαιτεί από τον συνεργάτη του υπευθυνότητα, εχεμύθεια, επαγγελματισμό, σοβαρότητα αλλά κυρίως σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη μεγαλυτέρων κερδών. Θεωρώντας τις ανωτέρω απαιτήσεις το ελάχιστο των προσφερθησών υπηρεσιών μας φροντίσαμε να στελεχώσουμε την εταιρεία με συνεταίρους διαφόρων ειδικοτήτων, εξειδικευμένων όπου να προσφέρουν ένα πακέτο υπηρεσιών με υψηλά standards.

ΠΡΟΦΙΛ

Στόχος της Οικονομική Θεσσαλονίκης ΙΚΕ είναι η δημιουργία επιτυχημένων και απόλυτα ικανοποιημένων πελατών, γεγονός που οδηγεί στην καταξίωση και στη φήμη της εταιρείας δίνοντας το ερέθισμα για συνεχή βελτίωση και σκληρή εργασία ώστε να είναι πάντα στην κορυφή.

Η καλύτερη και ποιοτικότερη ανάλυση των αναγκών των πελατών μας δεν είναι απλά ένα slogan αλλά η αιτία της ίδρυσης της εταιρείας μας και καθημερινή προσπάθεια για επίτευξή της.

ΑΞΙΕΣ

Μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων οφείλει να διέπεται από αξίες που την χαρακτηρίζουν τόσο στην εσωτερική δομή της αλλά και στην εξωτερική δραστηριοποίηση της.

Η γνώση είναι το πρώτο όπλο - Η εργασία ομαδικά με ζήλο, αξιοποιώντας όλα τα στελέχη ώστε η λύση να είναι κατά το δυνατόν καλύτερη - Η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η εχεμύθεια είναι αυτά που εξασφαλίζουν ένα γόνιμο περιβάλλον συνεργασίας - Η καινοτομία στην υπηρεσία των αναγκών των πελατών μας - Η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον πελάτη - Ποιοτικά στάνταρντ στην παροχή υπηρεσίας - Συνεχής ανάπτυξη δραστηριοτήτων - Το συμφέρον των πελατών μας πάνω από αυτό της εταιρείας.

Η Οικονομική Θεσσαλονίκης ΙΚΕ θεωρεί ως αποστολή της να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε οργάνωση των λογιστηρίων, σε πρόληψη και προστασία από μελλοντικούς κίνδυνους στον τομέα φορολογίας – ασφάλισης, σε υποβοήθηση σχεδίων ανάπτυξης των επιχειρήσεων, σε ενημέρωση και υλοποιήσει προσφερόμενων ευκαιριών από την Ε.Ε. καθώς επίσης ελαχιστοποίηση του φορολογικού – ασφαλιστικού κόστους μέσω ορθής εφαρμογής των ισχυουσών διατάξεων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η φιλοσοφία της εταιρείας και ο σκοπός της για ολοένα ποιοτικότερες υπηρεσίες δημιούργησε την ανάγκη αντί να προσλαμβάνεται προσωπικό, να προσλαμβάνει συνεταίρους διαφόρων ειδικοτήτων που με κατάλληλη εκπαίδευση να είναι σε θέση με όλες τους τις δυνάμεις να παρέχουν αυτό που εμείς ονομάζουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Σε τομείς που ο όγκος των εργασιών η ανάγκη οργάνωσης δεν επιτρέπουν την παροχή υπηρεσίας από την ίδια την εταιρεία φροντίζουμε με τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες να προσφέρουμε αυτό που οι ανάγκες των πελατών απαιτούν.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η σταθερή προσπάθεια μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτου-ανθρώπου, γεγονός που επιτυγχάνεται από το να προβλέπουμε τις ανάγκες του. Αυτή μας η προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία είναι που μας έφερε ψηλά στην εκτίμηση και τον σεβασμό της Ελληνικής αγοράς.

Μας καθιέρωσε όχι μόνον στον επιχειρηματικό τομέα αλλά και σ'αυτόν των ελεγκτικών οργάνων του Δημοσίου, γεγονός που δίνει την δυνατότητα της καλύτερης συνεργασίας των επιχειρήσεων με το κράτος.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Οικονομική Θεσσαλονίκης ΙΚΕ θέλοντας να δημιουργήσει καινούργιες συνεργασίες δέχεται βιογραφικά τόσο στην ταχυδρομική όσο και στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της εταιρείας. Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας, γνωρίζοντας ότι θα κρατήσουμε απόλυτη εχεμύθεια.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΤΣΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΚΕΛΙΔΗΣ

ΕΥΔΟΞΙΑ ΓΙΟΒΑΝΙΔΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΛΙΛΙΑΝΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΧΟΛΕΒΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΟΥΔΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ-ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΙΣΠΙΛΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ISO)

ΝΕΑ

[22/10/2015]

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Είσαι νέος Λογιστής, έχεις επιθυμία να ασκήσεις λογιστικό επάγγελμα ως ελεύθερος επαγγελματίας, η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΚΕ σου παρέχει ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υποδομές σε άριστη

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΚΕ
Λαέρτου 22
Πυλαία
ΤΚ 55535
Τηλ.: 2310866388
info@oikonomiki.com.gr