Οικονομική Θεσσαλονίκης

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Hero area

Εταιρεία

Η Ε-Οικονομική Θεσσαλονίκης Ε.Ε. έφερε νέα δεδομένα λειτουργίας, σκέψης και οργάνωσης στον κλάδο των υπηρεσιών από το 1993 που ιδρύθηκε. Το ασίγαστο πάθος των ανθρώπων που την αποτελούν και η επιθυμία τους για επιτυχία δίνουν στην εταιρεία συνεχώς δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες πάνω στις οποίες χτίζονται ισχυρά θεμέλια ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Η Ε-Οικονομική Θεσσαλονίκης Ε.Ε. δίνοντας το δικό της στίγμα στην σύγχρονη πραγματικότητα εντοπίζοντας τα κενά του παρελθόντος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βαδίζει μαζί με τους πελάτες της στην επιτυχία.

Η Ε-Οικονομική Θεσσαλονίκης Ε.Ε. προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις εποχής απευθύνεται προς τις επιχειρήσεις παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσο το δυνατό φιλικότερες τιμές, με υπευθυνότητα, ανάληψη ευθύνης, συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση προκειμένου να κατευθύνουμε τις επιχειρήσεις σε ασφαλείς δρόμους και στο παρόν αλλά και πολύ περισσότερο στο μέλλον. Παράλληλα απευθύνεται στους συναδέλφους λογιστές φοροτεχνικούς προκειμένου μέσα από τις συνέργειες να καθίστανται δυνατές οικονομίες κλίμακος ικανές να αναπροσαρμόζουν τις τιμές προς όφελος των επιχειρήσεων, αλλά και να εξυπηρετείται στο έπακρον η στελέχωση των τμημάτων από ικανούς και δυναμικούς συνεργάτες.

About

01

Κάθε πελάτης απαιτεί από τον συνεργάτη του υπευθυνότητα, εχεμύθεια, επαγγελματισμό, σοβαρότητα αλλά κυρίως σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη μεγαλύτερων κερδών. Θεωρώντας τις ανωτέρω απαιτήσεις το ελάχιστο των προσφερθεισών υπηρεσιών μας φροντίσαμε να στελεχώσουμε την εταιρεία με συνεταίρους διαφόρων ειδικοτήτων, εξειδικευμένων όπου να προσφέρουν ένα πακέτο υπηρεσιών με υψηλά standards.

02

Στόχος της Ε-Οικονομική Θεσσαλονίκης Ε.Ε είναι η δημιουργία επιτυχημένων και απόλυτα ικανοποιημένων πελατών,γεγονός που οδηγεί στην καταξίωση και στη φήμη της εταιρίας δίνοντας το ερέθισμα για συνεχή βελτίωση και σκληρή εργασία ώστε να είναι πάντα στην κορυφή.

Η καλύτερη και ποιοτικότερη ανάλυση των αναγκών των πελατών μας δεν είναι απλά ένα slogan αλλά η αιτία της ίδρυσης της εταιρείας μας και καθημερινή προσπάθεια για επίτευξη της.

03

Μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων οφείλει να διέπεται από αξίες που την χαρακτηρίζουν τόσο στην εσωτερική δομή της αλλά και στην εξωτερική δραστηριοποίηση της.

Η γνώση είναι το πρώτο όπλο - Η εργασία ομαδικά με ζήλο, αξιοποιώντας όλα τα στελέχη ώστε η λύση να είναι κατά το δυνατόν καλύτερη - Η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η εχεμύθεια είναι αυτά που εξασφαλίζουν ένα γόνιμο περιβάλλον συνεργασίας - Η καινοτομία στην υπηρεσία των αναγκών των πελατών μας - Η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον πελάτη - Ποιοτικά στάνταρντ στην παροχή υπηρεσίας - Συνεχής ανάπτυξη δραστηριοτήτων - Το συμφέρον των πελατών μας πάνω από αυτό της εταιρείας.

Η Ε-Οικονομική Θεσσαλονίκης Ε.Ε. θεωρεί ως αποστολή της να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε οργάνωση των λογιστηρίων, σε πρόληψη και προστασία από μελλοντικούς κίνδυνους στον τομέα φορολογίας – ασφάλισης, σε υποβοήθηση σχεδίων ανάπτυξης των επιχειρήσεων, σε ενημέρωση και υλοποίηση προσφερόμενων ευκαιριών από την Ε.Ε. καθώς επίσης ελαχιστοποίηση του φορολογικού – ασφαλιστικού κόστους μέσω ορθής εφαρμογής των ισχυουσών διατάξεων.

04

Η φιλοσοφία της εταιρείας και ο σκοπός της για ολοένα ποιοτικότερες υπηρεσίες δημιούργησε την ανάγκη αντί να προσλαμβάνεται προσωπικό, να προσλαμβάνει συνεταίρους διαφόρων ειδικοτήτων που με κατάλληλη εκπαίδευση να είναι σε θέση με όλες τους τις δυνάμεις να παρέχουν αυτό που εμείς ονομάζουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Σε τομείς που ο όγκος των εργασιών η ανάγκη οργάνωσης δεν επιτρέπουν την παροχή υπηρεσίας από την ίδια την εταιρεία φροντίζουμε με τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες να προσφέρουμε αυτό που οι ανάγκες των πελατών απαιτούν.

05

Η σταθερή προσπάθεια μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη-ανθρώπου, γεγονός που επιτυγχάνεται από το να προβλέπουμε τις ανάγκες του. Αυτή μας η προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία είναι που μας έφερε ψηλά στην εκτίμηση και τον σεβασμό της Ελληνικής αγοράς.

Μας καθιέρωσε όχι μόνον στον επιχειρηματικό τομέα αλλά και σε αυτόν των ελεγκτικών οργάνων του Δημοσίου, γεγονός που δίνει την δυνατότητα της καλύτερης συνεργασίας των επιχειρήσεων με το κράτος.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Θεοδοσίου Χρήστος

Θεοδοσίου Χρήστος

ch.theodosiou@oikonomiki.com.gr
Τσάτσου Φωτεινή

Τσάτσου Φωτεινή

f.tsatsou@oikonomiki.eu
Τρακελίδης Γεώργιος

Τρακελίδης Γεώργιος

g.trakelidis@oikonomiki.eu
Μαυρίδης Ιωάννης

Μαυρίδης Ιωάννης

i.mavridis@oikonomiki.eu
Κωνσταντινίδου Φωτεινή

Κωνσταντινίδου Φωτεινή

f.konstandinidou@oikonomiki.eu
Γιοβανίδου Έφη

Γιοβανίδου Έφη

e.giovanidou@oikonomiki.eu
Θεοδοσίου Λιλιάνα Αιμιλία

Θεοδοσίου Λιλιάνα Αιμιλία

em.theodosiou@oikonomiki.eu
Μιχαηλίδου Αντωνία

Μιχαηλίδου Αντωνία

a.mihailidou@oikonomiki.eu
Καραγιαννίδης Σάββας

Καραγιαννίδης Σάββας

s.karagiannidis@oikonomiki.eu
Τζανέτη Έυα

Τζανέτη Έυα

e.tzaneti@oikonomiki.eu
Χατζηδήμος Δημήτρης

Χατζηδήμος Δημήτρης

d.chatzidimos@oikonomiki.eu
Δρίζη Ευαγγελία

Δρίζη Ευαγγελία

alexandria@oikonomiki.eu
Σπανού Σοφια

Σπανού Σοφια

alexandria2@oikonomiki.eu
Λουκάς Γεώργιος

Λουκάς Γεώργιος

g.loukas@oikonomiki.eu
Τεκτονίδης Χρήστος

Τεκτονίδης Χρήστος

ch.tektonidis@oikonomiki.eu
Λιακόπουλος Βασίλειος

Λιακόπουλος Βασίλειος

v.liakopoulos@oikonomiki.eu
Ιωαννίδης Χρήστος

Ιωαννίδης Χρήστος

ch.ioannidis@oikonomiki.com.gr
Σαριδάκης Σπύρος

Σαριδάκης Σπύρος

s.saridakis@oikonomiki.eu
Γαλλής Δημήτριος

Γαλλής Δημήτριος

dgallis@otenet.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ BUSINESS PLAN
  • MARKET PLAN
  • ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΟΑΕΔ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
  • ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

  • ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ-ΚΒΣ-Φ.Ε.-ΦΠΑ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  • ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
  • ΕΡΓΑΤΙΚΑ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Η σωστή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση αυτών μας δίνει την ευκαιρία να παρέχουμε αξιολόγηση επενδύσεων των συνεργατών μας, λαμβάνοντας υπ όψιν εκτός των οικονομικών μεγεθών και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε συνεργάτη ξεχωριστά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα καλύτερης προσέγγισης σε κάθε μελλοντικό σχεδιασμό των συνεργατών μας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ε-Οικονομική Θεσσαλονίκης Ε.Ε. θέλοντας να δημιουργήσει καινούργιες συνεργασίες δέχεται βιογραφικά τόσο στην ταχυδρομική όσο και στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της εταιρείας. Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας, γνωρίζοντας ότι θα κρατήσουμε απόλυτη εχεμύθεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    9ο χλμ Θεσσαλονίκης Μουδανιών, 55535, Πυλαία

    +30 2310 866388

    info@oikonomiki.com.gr

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

    Φιλίππου 49, 59300, Αλεξάνδρεια Ημαθίας

    +30 2333 401020

    info@oikonomiki.com.gr